Restituirea impozitului din Norvegia

Obțineți restituirea impozitului!

Procedura de Recuperare a Taxelor

La începutul anului 2019, Norvegia a trecut la sistemul de taxare simplificată pentru muncitorii străini cu contract temporar, introducând o taxă fixă de 25%.
Pentru a beneficia de rambursarea taxelor, ar trebui să fiți înregistrați  în vechiul sistem de taxare în Norvegia. Trecerea la vechiul sistem de taxare pentru anul 2019 este posibil doar până la data de 31-05-2020, în acest sens vă recomandăm să ne contactați pentru a demara procedura cât mai devreme.

Completaţi formularul de înregistrare şi veţi primi toate informaţiile necesare prin e-mail.

Adunaţi documentele necesare şi trimiteţi-le către noi prin poştă sau curier, sau veniţi direct la biroul nostru. Selectaţi nu din următoarele opţiuni pentru a trimite documentele:

Opţiunea 1: Trimiteţi direct către noi
- Prin scrisoare recomandată - RT Tax Romania, str. Petofi Sandor, nr.2/1, 400610 Cluj-Napoca; sau
- Prin serviciul de curierat.

Opţiunea 2: Puteţi să duceţi documentele personal la cel mai apropiat birou.

După ce primit documentele, vom începe procedura de recuperare a taxelor şi vă vom informa despre progresul făcut prin e-mail.

După ce Autorităţile Fiscale vor returna taxele, noi vom deduce taxa serviciilor noastre şi vom transfera banii direct în contul bancar personal din orice ţară. 

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.


Trimite
  2020-04-21 18:33:36
Kinda george

Buna ziua am lucrat si eu 2 luni in norvegia am primit niste foi acasa imi puteti lasa un nr de teléfon pt mai multe detalii. Multumesc anticipat


Adrian

Buna ziua, numarul de telefon la care ne puteti contacta este: +40 744 301787