Restituirea impozitului din Olanda

Doriți să știți cât aveți de recuperat? Folosiți calculatorul de taxe

Depunerea declarației zero

Dacă aţi primit o notificare de la Inspectoratul Fiscal Statal cu referire la depunerea declaraţiei sau aţi primit formularul pentru declaraţie, atunci trebuie să depuneţi declaraţia până la data indicată de către Inspectoratul Fiscal.

Dacă declaraţia nu este trimisă la timp, Inspectoratul Fiscal vă va trimite o amendă, sumă care este adăugată la 220 EURO.

Dacă nu aţi lucrat în Olanda în acel ani fiscal, putem trimite “Declaraţia Zero” astfel Inspectoratul Fiscal nu va avea nicio întrebare cu referire la această declaraţie.

Dacă aţi plătit o sumă mai mică decât trebuia ca impozit pe venit, veţi fi obligat să plătiţi o restanţă după ce Oficiul Fiscal emite o fişă de datorie în numele dumneavoastră.

Documente necesare:

|Copie după paşaport sau carte de identitate;
|Formularul Jaaropgave* sau ultimii fluturaşi de salariu** de la fiecare angajator – dacă aţi lucrat în Olanda în acel an fiscal;
|Numărul Soffi - numărul de securitate socială (dacă nu aveţi acest document, dar ştiţi numărul, trebuie să îl introduceţi în formularul de înregistrare).

Durata: Procedula pentru rambursarea impozitului durează de obicei între 90 şi 180 de zile după ce s-au trimis toate documentele către RT TAX.

* Jaaropgave este un document emis de un angajator. Include toate informaţiile cu referire la salariile şi taxele plătite. Jaaropgave trebuie emis la sfârşitul anului fiscal. Căutarea formularului Jaaropgave costă 17 euro.

** Ultimul fluturaş de salariu este un document cu venitul dvs şi taxele plătite care e eliberat de angajatorul dvs de fiecare dată când vă plăteşte salariul. Ultimul fluturaş asigură toate informaţiile despre venitul şi taxele plătite începând cu ziua de angajare sau începtul anului fiscal.

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.

Trimite