Restituirea impozitului din Germania

Doriți să știți cât aveți de recuperat? Folosiți calculatorul de taxe

Documente necesare

Ca să începem procedura de recuperare a taxelor avem nevoie de următoarele documente:

|Copie după Buletin (Carte de Identitate) sau Paşaport;

|Identifikationsnummer (IdNr. sau Steuer-ID)

Numărul de identificare fiscală este un simbol format din 11 caractere (Identifikationsnummer) și este furnizat de Oficiul Fiscal Central Federal pentru o persoană care lucrează în Germania după ce aceasta este înregistrată acolo. Numărul poate fi găsit într-o scrisoare de la Oficiul Fiscal Central Federal, formularul Lohnsteuerbescheinigung, fluturașul de salariu sau alt document legat de muncă;

|Documentul de Sinteză a Câştigurilor „Lohnsteuerbescheinigung“ sau Ultimele Fluturași de Salariu de la fiecare angajator;

|Contract de închiriere (Mietvertrag) (dacă aveți);

|Copii după plata chiriilor, dacă angajatorul nu vi le-a compensat (dacă le aveți).NOTĂ: Dacă nu ai formularul Lohnsteuerbescheinigungs – Nici o problemă! Şi astfel poţi să aplici pentru recuperarea taxei pe venit! Noi vom obţine documentele lipsă pentru tine!

Ce este formularul Lohnsteuerbescheinigungs?

Lohnsteuerbescheinigung este formularul guvernamental oficial pe care îl primiţi de la angajator la sfârşitul anului fiscal. El conţine toate informaţiile despre câştigurile dumneavoastră şi taxele reţinute de către angajator.
 

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.

Trimite