Calea usoara

să vă restituiți taxele!

Încasare cec

CEA MAI BUNĂ METODĂ DE ÎNCASARE A CECULUI DIN S.U.A.!

Dacă ați aplicat pentru rambursarea taxelor din SUA, personal sau printr-o altă companie, și ați primit cecul de la autoritățile americane, noi suntem cea mai bună soluție pentru a vă încasa cecul în doar 10 zile lucrătoare!

Dacă ați aplicat pentru rambursarea taxelor prin intermediul companiei RT Tax, nu trebuie să vă faceți griji pentru încasarea cecului, o să vă primiți rambursarea în Contul Virtual Payoneer.

Cum Funcționează?

1. Înregistraţi-vă pentru contul online, apăsând butonul “Încasează-ți cecul in USD” de mai jos.

Primul lucru pe care trebuie să faceți este să vă înregistrați pentru contul online, să vă introduceți datele personale și să încărcați documentele cerute. După ce verificăm informațiile și documentele de la dumneavoastră, trebuie să continuați înregistrarea și să vă creați Contul Virtual Payoneer.

2. Trimiteți cecul către noi.

După ce v-ați creat Contul Virtual Payoneer putem începe procesul de încasare a cecului dumneavoastră. Vă rugăm să trimitetți cecul la adresa specificată în contul dumneavoastră, sau să îl duceți la agenția parteneră din țara dumneavoastră. Comisionul pentru acest serviciu depinde de țara în care locuiți, așadar după ce ați terminat înscrierea pe site-ul nostru o să vedeți costurile pe formularul de verificare și pe pe contractul de prestări servicii.

3. Creați-vă Contul Virtual Payoneer.

Odată ce contul dumneavoastră a fost aprobat de către echipa noastră, vă rugăm să vă logați și să continuați crearea Contului Virtual Payoneer.

Important: nu creați contul Payoneer pe cont propriu, acesta trebuie să fie deschis printr-ul link special, care va fi creat în timpul procesului și îl veți găsi odată ce vă veți loga în contul personal.
 

Aveți un cec, altul decât pentru rambursarea taxelor?

Dacă ai primit un cec de la fostul angajator, “stimulus” sau ai orice alt cec care ți-a fost trimis din SUA, te putem ajuta să îl încasezi și pe acesta. Încasarea unui astfel de cec durează până la 30 de zile. Te rugăm să urmărești aceeași procedură și să apeși pe butonul de mai jos pentru a te înregistra pentru încasarea cecului.