Restituirea impozitului din Austria

Doriți să știți cât aveți de recuperat? Folosiți calculatorul de taxe

FAQ (Întrebări frecvente)

Pot să solicit rambursarea tuturor taxelor din Austria?
Dacă venitul obținut de dumneavoastră în Austria nu depășește pragul de impozitare, atunci puteți recupera toate taxele. Dacă venitul dumneavoastră anual este mai mare, atunci sunteți eligibil/ă să recuperați doar ceea ce ați plătit în plus.
Cât durează procesul de rambursare al taxelor?
Rambursarea taxelor din Austria durează în mod normal între 3 și 6 luni, în funcție de procesele din cadrul Oficiului Fiscal austriac. Când primim documentele dumneavoastră, le revizuim și le procesăm, pregătim declarațiile privind impozitul pe venit și le trimitem biroului fiscal din Austria în cel mai scurt timp posibil.
Ce trebuie să fac dacă nu am toate documentele necesare?
Dacă nu aveți toate documentele necesare, puteți continua procedura de rambursare a taxelor. O să obținem noi documentele dumneavoastră, contactând foștii dumneavoastră angajatori.
Care sunt comisioanele percepute?
RT Tax nu percepe niciun comision în avans sau taxe ascunse, ceea ce înseamnă că nu vă costă nimic să ne contactați pentru a depune o declarație fiscală, iar comisionul este plătit numai atunci când procesul de returnare al taxelor a fost încheiat.

Comisionul pentru declarațiile fiscale din Austria depinde de suma care urmează să fie rambursată: 16% din suma taxei returnate, dar nu mai puțin de 79 EUR.
Dacă trebuie să obținem noi formularele Jahreslohnzettel lipsă, se aplică o taxă suplimentară de 20 EUR.
Pentru câți ani pot aplica pentru recuperarea taxelor?
Taxele din Austria pot fi returnate din ultimii 5 ani fiscali.

Nu poți găsi răspunsul? Pune-ne o întrebare aici:

Poți pune o întrebare,doar completați acest formular. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât de repede putem. Mulțumesc.

Trimite